Livid + Toilldag

Førstkommende lørdag går høstens Toilldag av stabelen.

Vi er ”toillat” og kjører 1 for 600,- og 2 for 1000,- på en mengde jeans og skjorter, 60% på ullfrakker og 50% på Vans og Pendleton. I tillegg har vi tatt ned de eksklusive samplene våre, slik at du får mulighet til å sikre deg skjorter eller jakker som ingen andre har!

Vintageavdelingen vår bugner etter siste handletur i Paris, så vi knuser på med 10% på HELE vintageavdelingen! Så nå har du en ekstra mulighet til å få med deg vintage Levis-jeans, denimskjorter, inkaskjorter, denimjakker, semskede bomberjakker, skinnskjørt, mohair cardigans m.m til en god pris!

- Live-musikk og kaffe fra lokal-kafe klokken 08!!!
For å toppe stemningen kommer de nyoppstartede Sellanraa Bok og Bar som har stort fokus på gode råvarer og kultur, og lager nydelig varm kaffe. I tillegg kommer den trivelige trubaduren Henrik Elvis Hepsø som skal spille norske viser, og fylle fabrikken vår med god musikk. 

Hver dag frem til Toilldagen avslører vi bilder av flere tilbudsvarer på facebook eventen vår – stay tuned. Men husk, dette er kun et utvalg på hva vi kan tilby. Tilbudene må virkelig sjekkes ut. 

Vi håper å se deg på lørdag, når vi åpner dørene klokken 09.00!!!

Velkommen inn til oss.