store manager / buyer

Oslo, norway

Ønsker du å bli med å bygge opp et av landets mest fremadstormende varemerker? Livid søker nå etter en inspirerende og kreativ daglig leder som er langt over gjennomsnittet strukturert til å drive vår første og eneste flaggskipsbutikk i Oslo. 

En svært sentral del av Livids fremtidige ambisjoner er å skape unike retail-destinasjoner rundt i verden. Våre retail-konsepter bunner først og fremst i å skape en destinasjon hvor kvalitet, håndverk og bærekraft står sentralt med innspill av kulturelle og sanselige aspekter som kan være med på å skape en helt unik opplevelse. Våre flaggskipsbutikker er våre hjem, en plattform hvor vi kommuniserer våre prinsipper, verdier og det vi tror på. Det er også en plattform som reflekterer alt vi er, tenker og gjør. Vi ser derfor etter deg som har sterk estetisk sans, er en drivende og inspirerende person som kan lede kultur og konsept videre til hovedstaden.

Dersom dette er passende for deg, vet du allerede hva som skal til. Du er langt over gjennomsnittet detaljorientert, blir raskt preget av fysiske omgivelser og vet derfor betydningen de visuelle sanseinntrykkene har for hvordan vi oppfatter ting. Du er en strukturert og løsningsorientert person som takler flere uavhengige arbeidsoppgaver og som er effektiv i utførelsen av de. Du er glad i å kommunisere med mennesker, er tydelig og positivt innstilt og vet viktigheten av å spille andre gode og hele tiden gå foran som et godt eksempel.

Allerede vet du mye om Livid og har en genuin interesse for våre grunnleggende verdier både i henhold til ivaretakelse av konvensjonelt håndverk samt bærekraftig produksjon. I tillegg til dette har du et sterkt engasjement for kvalitet og mote. 

Vi ser etter deg med høy kompetanse innen butikkdrift, god kjennskap til markedet og som brenner for salg og relasjonsbygging.

Kvalifikasjoner:
- Relevant utdannelse eller minimum 4 års relevant erfaring innen retail.
- Er resultatorientert og har erfaring i utførelse av mål- og resultatstyring i hverdagen. 
- God kjennskap til salgsteknikker og salgstrening.
- Er over gjennomsnittet effektiv og strukturert i utførelsen av oppgaver.
- Tidligere erfaring fra innkjøp er et pluss.

I Livid kan vi tilby et lærerikt arbeidsmiljø med utmerkede karrieremuligheter hvor du får ta del i et drivende og ambisiøst team som sammen jobber for å bygge et sterkt internasjonalt varemerke.

Stillingstype: Butikksjef
Sted: Oslo
Tiltredelse: Juni / Juli
Søknadsfrist: 21 mai 2017

Dersom overnevnte treffer deg og gjør deg inspirert til å bli med oss videre på reisen, send en CV og søknad til job@lividjeans.com 

Vi ser stort frem til å motta søknad fra deg! 

Alt godt, Livid.