Would you like to join our family? We're hiring!

Vi opplever pågang hos Livid og søker derfor flere dyktige og kreative medarbeidere til vårt team i Trondheim! Herunder Assisterende Butikksjef / Innkjøper, Industrisyerske og tilkallingshjelper.

Til vårt team i Trondheim søker vi:
- Assisterende Butikksjef / Innkjøper
- Industrisyerske / Skredder
- Tilkallingshjelper

Assisterende Butikksjef / Innkjøper
Vi søker en dyktig og kreativ person som er strukturert og takler flere uavhengige arbeidsoppgaver. Det er positivt dersom du har tidligere erfaring innen butikkdrift samt innen salg og kundebehandling. Vi ønsker deg som er glad i å kommunisere med mennesker, er ambisiøs og drivende samt har en genuin interesse for håndverk, kvalitet og bærekraftig mote. At du er service innstilt er en forutsetning.

Du vil jobbe med salg og kundehåndtering gjennom vår flaggskipsbutikk i Trondheim, eksternt innkjøp for våre ulike avdelinger, suppleringsansvar, vare- eksponering og vareflyt, produksjonsplanlegging samt inneha en rekke andre arbeidsoppgaver som vil bistå daglig leder og hovedinnkjøper for ytterligere belastning. Stillingen vil være med på å bygge opp våre fremtidige retail destinasjoner og vil arbeide tett med daglig leder samt driftsavdelingen i Livid Jeans.

Stillingstype: 100% Fast ansettelse
Søknadsfrist: 20/01-2017

Industrisyerske / Skredder
Vi søker en dyktig, effektiv og strukturert industrisyerske med lang erfaring innen industrisøm og klesproduksjon. Vi ønsker deg som har god teknisk forståelse, sans for praktiske løsninger samt har et svært godt håndlag og jobber nøyaktig. Fagbrev eller lang erfaring er en forutsetning.

Du vil jobbe med daglig produksjon av jeans, bagger og andre bestillingsvarer samt dele ansvaret for den daglige fremdriften av vår produksjonsavdeling i Trondheim Sentrum. Stillingen innehar også det daglige ansvaret for opplæring og fremdrift som faglig leder av våre herreskredderlærlinger. Herunder hvor skredderferdigheter og materialkunnskap skal stimulere til forståelse for praktisk arbeid med ulike stoffer, teknikker, maskiner og verktøy.

Stillingstype: 100% Fast ansettelse
Søknadsfrist: 20/01-2017

Tilkallingshjelper
Vi søker kreative og arbeidsvillige personer som er fleksible og takler flere uavhengige arbeidsoppgaver. Du bør være glad i å kommunisere med mennesker samt ha en genuin interesse for håndverk, kvalitet og bærekraftig møte. At du er service innstilt er en forutsetning.

Arbeidsmengden vil variere etter behov. Det er derfor viktig at du er fleksibel og har mulighet til å jobbe hverdager, helger samt i ferier.

Stillingstype: Tilkalling / Ekstrahjelp
Søknadsfrist: 20/01-2017
_

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med engasjerte kolleger på en spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. 

Kom gjerne innom butikken og si hei og send en søknad for hvorfor du kan passe godt inn hos Livid til Monica Mathiassen, Monica@lividjeans.com

Vi ser stort frem til å motta din søknad !

Hilsen oss i Livid.