We're hiring at our flagship store in Oslo!

Ønsker du å ta del i å bygge opp våre fremtidige retail-destinasjoner? Vi ser nå etter en kreativ og arbeidsvillig Assisterende Butikksjef til vår nye flaggskipsbutikk i Oslo.

En svært sentral del av Livids fremtidige ambisjoner er å skape unike retail-destinasjoner rundt omkring i verden. Våre retail-konsepter bunner først og fremst i å skape en destinasjon hvor kvalitet, håndverk og bærekraft står sentralt med innspill av kulturelle og sanselige aspekter som kan være med å skape en helt unik opplevelse.

I Livid er vi opptatt av et svært høyt service- og kunnskapsnivå hos alle våre medarbeidere. Vi ser derfor etter deg som er glad i å kommunisere med mennesker, er genuint interessert i hva andre driver med og elsker å formidle videre hva du selv brenner for. Videre ser vi etter deg som bærer stolthet i yrket ditt, og som har et sterkt ønske om å lykkes.

Vi ønsker deg som brenner for salg og relasjonsbygging og som genuint interesserer deg for det vi driver med! 

I Livid kan vi tilby et lærerikt arbeidsmiljø med utmerkede karrieremuligheter hvor du får ta del i et drivende og ambisiøst team som sammen jobber for å bygge et sterkt internasjonalt varemerke.

Stillingstype:Assisterende butikksjef
Arbeidstid: Fulltid
Sted: Oslo
Tiltredelse: Omgående
Søknadsfrist: 05. November 

Dersom overnevnte treffer deg og gjør deg inspirert til å bli med oss videre på reisen, send en CV og søknad til oleeivind@lividjeans.com. Vi setter også ekstra pris på dersom vi får møte deg og ønsker deg hjertelig velkommen innom butikken vår i Oslo for et hei! 

Vi ser stort frem til å motta søknad fra deg!

Alt godt, Livid.